Karer Festivaline Bingol Belediyesinden Destek

7/11/2009

KarerFest üyelerinin Bingöl ziyaretleri sonuçlarını vermeye başladı. Bingöl basını, festival haberlerine geniş şekilde yer verirken; başta Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi olmak üzere bütün resmi kurumlar, Karer Kültür Festivali’ne çok sıcak bakıyor. Bingöl Belediyesi, Bingöllü işadamlarını devreye sokmak suretiyle festivale mali destekte bulunacak, ayrıca protokol çadırını kuracak.

KarerFest Bingöl Komitesi üyelerinden Sezgin Karasu’dan aldığımız bilgiye göre, üyelerimiz ziyaret ettikleri Bingöl Belediyesi tarafından ilgiyle karşılanmışlar ve oradan mali destek sözüyle ayrılmışlar.

Bingöl Belediyesi, Bingöllü iş adamlarından Karer Kültür Festivali’ni sahiplenmesini isteyecek ve ayrıca festival alanına protokol çadırını kuracak. Belediye Başkanı Serdar Atalay’ın İstanbul’da faaliyet gösteren Bingöl dernekleri ile iyi ilişkiler içinde olduğu ve toplumsal etkinliklere önem verdiği biliniyor

Bingöl basını ise festival haberlerine geniş şekilde yer veriyor. Bunlardan bingolonline.com, bingolgazetesi.com, bingololay.com, bingolluler.com, bindavhaber.com, cewlik.org, oguldere.com, bingoltv.com ve adakli.net gibi önde gelen bütün internet siteleri, festivali haber yaptı, yapmaya devam ediyorlar.

Sayfalarında festivali okurlarına duyuran gazeteler:

Bingöl Kent Haber
Bingöl Haberci 12
Bingöl Olay
Bingölün Sesi

Denge tv ise çekim yaptı.

Şimdiden teşekkürler Bingöl!

KarerFest